Warning: The magic method WPML_Absolute_Url_Persisted::__wakeup() must have public visibility in /usr/home/empordaevents.com/web/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/resolver/wpml-absolute-url-persisted.php on line 30 El primer és el primer - Empordà Events

La veritat és que com primer post tenim aquella sensació de fulla en blanc, què us expliquem …?

La nostra premissa és innovar el concepte del casament i l’esdeveniment per a empreses per convertir-los en una proposta creativa, particular i pròpia.

Utilitzant els petits detalls com a fil narratiu, fem de cada esdeveniment una història única, i per fer-ho possible necessitem impregnar-nos d’allò que es vol transmetre a través de la relació amb els nostres clients. Aquesta idea és la que ens permet donar profunditat i un significat especial a una experiència vital.

Per a nosaltres aquesta filosofia és més que una forma de treballar, és la manera d’entendre la vida, el dia a dia, i la passió per crear els efectes wow de les nostres noces i esdeveniments per a empreses. Treballem amb il·lusió, moltes hores i intentem transmetre un estil nou, fresc, informal, lluny de típics i tòpics …

El bloc és el nostre espai per poder explicar-vos els nostres projectes i en ell penjarem tant els treballs, com allò que ens agradi i ens interessi. Intentarem divertir-vos i entretenir i que compartiu amb nosaltres tant les vostres vivències com les vostres il·lusions.

Encantades d’haver-vos conegut …

Pin It on Pinterest

Share This