Nosaltres

Si heu arribat fins aquí és que teniu curiositat per saber una mica més sobre nosaltres o el perquè ens dediquem a crear experiències…

El meu nom és Vanessa i malgrat ser llicenciada en Dret i Ciències Polítiques, la vida em va portar a la Direcció hotelera, on dirigint establiments de prestigi vaig agafar molt rodatge en aquest món.

Al 2004 va néixer el projecte Empordà Events com una empresa dedicada al món empresarial, ajudar al client en l’organització de tot tipus d’esdeveniments corporatius. Van sortir feines molt interessants.

Dos anys més tard, va aterrar al meu despatx, ara gran amiga meva, la Bárbara, una núvia que volia un casament a la platja amb caipirinhes on sonés música bossa nova. Se’m va obrir una finestra plena de possibilitats… A mi els casaments estàndards no m’agradaven però podria innovar en aquest sector aportant un valor afegit, els efectes wow. I així ha estat, ens vam especialitzar en aquest tipus de celebracions especials, de fet, la figura de la wedding planner encara no es coneixia massa.

Hem acabat treballant en els dos àmbits (empresarial i social) en perfecta harmonia.

Nosaltres som les que estem al peu del canó però hi ha molta més gent implicada: professionals, bones persones, tots implicats a tope perquè el vostre projecte arribi a l’excel·lència. En aquesta feina hi ha nervis, reptes i si no sortissin bé ens dedicaríem a una altra cosa ; )

El camí que seguim és escoltar, assessorar, proposar i dur a terme. El nostre secret es captar la vostra idea i fer-la realitat. Només ens mou la feina ben feta i el bon gust.

La clau del nostre èxit és, la matèria prima, que sou vosaltres, els nostres col·laboradors i nosaltres, és a dir, el treball en equip, l’experiència, la pro-activitat i la capacitat de crear moments màgics… Això és Empordà Events.

Esperem poder caminar junts, això sí, d’una manera wow!

Pin It on Pinterest

Share This