Per nosaltres és essencial compartir, col·laborar, crear sinèrgies i tenir entre tots un efecte multiplicador, és per això que hem creat Resol&Co(working).

Un esdeveniment d’empresa no es redueix a l’efecte estètic, volem comunicar, crear imatge, fer plans estratègics i tot lligat a una logística impecable.

Treballar també consisteix en col·laborar amb altres professionals d’altres sectors però molt lligats amb el nostre.
Per poder oferir un servei més integral o projecte 360º hem de treballar tots amb un objectiu comú: la feina ben feta.
Us presentem alguns dels nostres col·laboradors en l’àmbit de l’empresa:

Nautilus Comunicació i Cultura es dedica al món de la comunicació integral. Experts en construcció d’identitats digitals corporatives i ofereixen la solució a les seves necessitats comunicatives: des de la comunicació digital (creació de pàgines web) fins a les relacions públiques (convocatòria de rodes de premsa) passant per la nova comunicació en xarxes socials i la producció editorial.

Alexandra Masó, estratega de mercat i corporativa. D’una banda per a la creació i gestió d’estratègies empresarials per fer créixer l’empresa i gestionar els processos de reestructuració empresarial. I de l’altra, per idear mètodes per a l’empresa que l’ajudin a generar avantatges sostenibles al mercat i fer front a la competència amb èxit. Finalment, ajudar les empreses a guanyar terreny, aclarint la confusió i obrint el coll d’ampolla que ha portat a moltes d’elles a una situació com l’actual.

Irene Compte s’ha format al llarg de 20 anys com a comunicadora i conductora en tot tipus d’actes i cerimònies, tant públics (conferències, congressos, entregues de premis, discursos, entrevistes, taules rodones, etc.) com privats. Elabora guions i textos per qualsevol acte en català, castellà, anglès, italià i alemany.

Tick Translations és una xarxa internacional de traductors experts en tots els idiomes. Ofereixen traduccions professionals per empreses. Tenen equips especialitzats en traducció de webs, màrqueting, jurades i tècniques.

Xavi Carpintero, coach d’empresa que us ajudarà a millorar les competències i habilitats directives, gestionar les relacions interpersonals, gestionar eficaçment els canvis, millorar l’execució de les tasques, potenciar la capacitat per dirigir i motivar equips, així com assumir nous reptes i responsabilitats, entre d’altres.